Sulinet - Továbbképzés

Felhasználási feltételek

 

Felhívom a figyelmét, hogy minden felhasználó csak egy érvényes regisztrációval rendelkezhet! Kérem, ha korábban már regisztrált a felületre semmiképpen ne készítsen új regisztrációt!

Amennyiben nem tudja, hogy korábban milyen e-mail címmel regisztrált a felületen, akkor kérem adatainak megadásával (név, születési hely és idő) a felületen használni kívánt e-mail címéről küldjön üzenetet a kepzesszervezo@oh.gov.hu e-mail címre.

Amennyiben elfelejtette a korábban használt jelszavát szíveskedjen jelszóemlékeztetőt kérni.

Amennyiben korábban olyan e-mail címmel regisztrált, amelyet már nem használ és így nem tud jelszóemlékeztetőt kérni, kérem adatainak megadásával (név, születési hely és idő) a felületen használni kívánt e-mail címéről küldjön üzenetet a kepzesszervezo@oh.gov.hu e-mail címre.

Amennyiben a felületen használt e-mail címét kívánja megváltoztatni, azt a felületre belépve a Saját profil menüben tudja megtenni.


Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a regisztrációs lapon megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Hozzájárulok továbbá az adataim képzéssel kapcsolatos dokumentumokban valamint a támogatott projekthez kapcsolódó adatszolgáltatási, statisztikai célokra történő felhasználásához és kezeléséhez.